Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ασύρματο δίκτυο παντού – 3.000 νέα σημεία δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ

Print Friendly and PDF
Πάνω από 3.000 νέα σημεία δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ θα προστεθούν στα υπάρχοντα.

«Το ίντερνετ είναι σαν το νερό. Πρέπει να προσφέρεται δωρεάν», η επιγραφή αυτή υπήρχε πριν από μια πενταετία σε ξενοδοχείο της Νορβηγίας, το οποίο προσέφερε (προφανώς) δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τους πελάτες του.
Από τότε μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στον ψηφιακό μύλο και η λογική του «Internet is free» – παραφράζοντας το τραγούδι που μας είχε εκπροσωπήσει στη Eurovision, – έχει επεκταθεί και στην Ελλάδα.
Ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών, εντός και εκτός πόλης, όταν δεν είναι εφικτή η πρόσβαση στο Ίντερνετ από το σπίτι ένα σημείο με δωρεάν Wi-Fi μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση για όσους θέλουν να διαβάσουν τα e-mail τους ή να συνδεθούν με τα κοινωνικά δίκτυα. Ήδη-πέρα από τα γνωστά σημεία, όπως η Πλατεία Συντάγματος και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – το δωρεάν ίντερνετ επεκτείνεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος θέλει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει που βρίσκεται το κοντινότερο σημείο για Wi-Fi, μπορεί να το πληροφορηθεί από την ιστοσελίδα free-wifi.gr, αρκεί βέβαια να έχει ήδη σύνδεση στο Ίντερνετ.
ΤΑ ΝΕΑ - ενικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: